Kæmpe værktøjstyveri opklaret

Kæmpe værktøjstyveri opklaret

Unisecure var igen med til at få tyvekoster tilbage til flere byggefirmaer og tyve blev sat bag lås og slå.
Politiet udtrykte begejstring, da en del af værktøjet var SelectaDNA mærket og at 2/3 af tyvekosterne hurtigt kunne udleveres til retmæssige ejer. SelectaDNA mærkningen fortæller også hvilken lokation ejeren havde registreret værktøjet til, som dermed  giver politiet oplysning om gerningsstedet.
En del af værktøjet var SelectaDNA-mærket – de røde cirkler viser den SelectaDNA tyveriforebyggende skiltning – denne del af værktøjet kunne dermed straks afhentes af den retmæssige entreprenør. Entreprenøren slipper nu for indkøb af nyt værktøj, forsikringssag og kan komme hurtigt videre med det daglige arbejde. 
Trods den gode fangst ærgrer politiet sig over at al værktøjet ikke var SelectaDNA-mærket. De er nødsaget til at levere det u-mærkede værktøj tilbage til gerningsmændene.
Det er til stor frustration for politiet og de opfordrer at virksomhederne får mærket deres værktøj.

 
Der kom 4 større byggefirmaer og afhentede deres værktøj samme dag. Kun et af dem havde nået at rapportere deres tab til deres forsikringsselskab men havde ikke fået udbetalt nogen erstatning endnu. Værktøj for omkring 500.000 kr. blev leveret tilbage og forsikringsselskaberne undgik at have denne udgift.
Se Unisecure og politiet aktionen som ledte frem til det stjålne værktøj – for politiet endte det med en ekstra bonus.