Provision: DAI serien med DDA Analyse

Provision: DAI serien med DDA Analyse

Vidste du, at…
Vores vandalsikre DAI-serie kameraer med indbygget DDA analyse fra Provision-ISR har en udgang, som kan aktiveres via opsætning af DDA analyse direkte på kameraet, uden brug af ekstra udstyr eller optager??Det betyder, at du eksempelvis kan montere kameraet ved din indgangsdør og sætte kameraet op til at aktivere udgangen, når en person træder ind ad døren ved hjælp af DDA analyse og line crossing. Udgangen kan kobles sammen med et relæ eller anden styring evt. kombineret med et JA-100 alarmanlæg, som så kan notificere relevante brugere via PUSH beskeder.Det er da smart! 

DAI-serien omfatter kamera med 2, 4 og 8 Megapixels og med både fast og variabel objektiv.

 

Klik her og læs mere om DDA Analyse