Bilalarmer & GPS Tracking

Beskyt dine køretøjer

Bilalarmer & GPS Tracking

Nyd den gode følelse af, altid at vide hvor din bil befinder sig. Du kan bruge MyJABLOTRON-appen til at se den nuværende lokation på dit køretøj samt kilometertal og brændstofforbrug. Vores alarm beskytter ikke alene biler, men derimod også campingvogne, lastbiler og landbrugsmaskiner.

4 skridt for høj sikkerhed

Første skridt er en alarm af høj kvalitet. Vi har produceret og udviklet exceptionelle alarmer i 25 år nu. Den udvikling har medført at vores alarmer i dag er fyldt med innovative funktioner og er meget brugervenlige.

Fortsæt med den professionelle installation. Dette udføres eksklusivt af vores monteringspartnere der regelmæssigt trænes og certificeres, og derfor fungerer alt præcis som det skal. Det sidste anbefalede skridt er at tilslutte dit alarmsystem til en Kontrol Central (KC). Derved kan en sikkerhedsoperatør altid kontakte dig hvis alarmen går, og sende et en vægter ud til din alarmbeskyttede bolig.

Vores detektorer og simpel installation

Det betyder ikke noget om du ejer en bil, campingvogn, lastbil eller en traktor. JABLOTRON bilalarm kan nemlig beskytte alle slags køretøjer. Under installation vil vores certificerede installatører bruge trådløse detektorer og de originale dør- og baggagerumshasper for at undgå indgribende ledningsføring og arbejde på bilen.

Bestil din bilalarm og GPS tracker i dag

RING NUKONTAKT OS
Call Now ButtonRING