Kontrolcentral

Kontrolcentral i samarbejde med Rednings-Ringen

Kontrolcentralen


Rednings-Ringen i Lemvig er en godkendt vagt- og kontrolcentral, der er bemandet med veluddannede og erfarne medarbejdere hele døgnet. 

Rigspolitichefen fastsætter de krav til faciliteter og bemanding, der skal være opfyldt, for at kontrolcentralen opnår godkendelsen. 

Sikkerhedskrav


Høje krav til sikkerhed og service er én af årsagerne til at KBJsikring har valgt at samarbejde med Rednings-Ringen, og vores kunder er yderst tilfredse med den service de får – 24 timer i døgnet!

Mange forskellige alarmer


Alarmsystemerne er udviklet til næsten hvilken som helst overvågningsopgave – både privat og erhverv, således at uregelmæssigheder omgående registreres og kan afhjælpes på den mest hensigtsmæssige måde.

 

Der er indbrudsalarmer, som giver indbrudstyve meget lidt tid at løbe på. Når alarmen indgår, har kontrolcentralen straks, via oplysninger på EDB, kontakt med en hundepatrulje – eller i specielle tilfælde politiet, og det er helt uden betydning hvornår, fra hvilken alarmtype og hvor i landet alarmen indløber fra – Rednings-Ringen sikrer en effektiv overvågning på alle alarmopkald.

Hør mere om mulighed for kontrolcentral

RING NUKONTAKT OS