Alarmpatrulje

Hos KBJsikring har vi valgt at samarbejde med lokale vagter – Det giver tryghed!

Lokal godkendt vagt

– et landsdækkende, hurtigt og effektivt beredskab

Med den lokale vagt er du sikret en hurtig respons- og udrykningstid, hvis din alarm går. Det betyder, at du minimerer risikoen for, at mindre uheld får katastrofale følger for dit hjem eller din virksomhed. 

Hurtig udrykningstid og afdækning af skaden

Når din alarm går, rykker den lokale vagt ud omgående. Fra deres kontrolcentral har de fuldt overblik over deres beredskab og kan hurtigt lokalisere den nærmeste vagtbil i forhold til din alarm. Din alarm vil elektronisk eller telefonisk blive videregivet til den kørende vagt. Og du er dermed sikret hurtig udrykningstid.

Er der tale om indbrud, sørger den lokale vagt for afdækning. Ved større skader tilkaldes Skadeservice i henhold til den aftalte forholdsordre. Den lokale vagt reagerer præcist som aftalt og beskrevet i din forholdsordre, uanset om der er tale om en teknik- eller en tyverialarm.

Stort og bredt lokalkendskab skaber tryghed

De lokale vagter består af vores landsdækkende net af lokale virksomheder, hvilket betyder, at der altid vil være en vagtbil i dit lokalområde – og ofte spotter vagten uregelmæssigheder, selv før din alarm går.

Hvorfor vælge en alarmpatrulje fra en lokal vagt?

De lokale vagter har rigtig mange udrykninger om året, og vi garanterer dig hurtig respons- og udrykningstid. De lokale vagter er din garanti for, at du får professionel hjælp, når uheldet er ude. Vore vagters primære opgave er at sikre ulykkesstedet mod yderligere skade. Og vi garanterer, at vores vagter ikke forlader din adresse, før dine bygninger eller din virksomhed atter er sikret.

alarmpatrulje alarmpatrulje

Hør mere om alarmpatrulje

RING NUKONTAKT OS