PROVISION-ISR

Israelsk know-how, international succes

PROVISION-ISR er et israelsk multinationalt selskab, der blev grundlagt i 2007 for at imødekomme efterspørgslen efter produkter af høj kvalitet i det mellemste segment af CCTV-markedet.

Siden stiftelsen er Israel kommet til at udmærke sig i sikkerhedsbranchen: Mange israelske sikkerhedsproducenter stammer fra en række specialiteter, herunder beredskabsstyring, cybersikkerhed, efterretning, beskyttelse af kritisk infrastruktur, smart-city og førende CCTV-løsninger.

I dag betjener de mere end 40 lande over hele verden med filialer og officielle eksklusive distributører, der arbejder som partnere for at markedsføre mærket i deres lande.

8 gode grunde til at vælge PROVISION-ISR


Israelsk Know-How og pålidelighed

Provision-ISR er et israelsk multinationalt selskab grundlagt i 2007 for at imødekomme kravene til produkter af høj kvalitet på det mellemste segment af CCTV-markedet.

Israel har oplevet terrortruslen i årtier og er, af nødvendighed, kommet til at udmærke sig indenfor national sikring. Mange israelske sikkerheds producenter udspringer fra en række specialer, herunder: nødforvaltning, cybersikkerhed, efterforskning, beskyttelse af kritisk infrastruktur, intelligente byer osv. Provision-ISR har specialiseret sig i avancerede markedsledende CCTV-løsninger.

Mulighed for at vælge, hvad der er bedst for dig

Provision-ISR´s udvalg af produkter, omfatter forskellige kameraserier, der er specielt designet til at hjælpe installatørerne med at finde den bedst egnede løsning til deres kunder.

Vi er i stand til at opfylde behovene hos enhver form for kunde: fra dem, der søger en professionel CCTV linje der er i stand til at garantere den bedste billedkvalitet, til dem der leder efter den bedste pris.

Deling af CCTV viden

I dagens CCTV marked, hvor produkter og teknologier ændrer sig med få måneders mellemrum er viden nøgleordet, og vi mener, at det er vores ansvar at levere oplysningerne hele vejen fra producenten gennem hele kæden – hele vejen til slutbruger.
Provision-ISR’s tekniske specialister, frigiver en ny How-to-tutorial hver gang en ny løsning lanceres. Tekniske webinarer afholdes regelmæssigt for at opdatere Provision-ISR kunder om produktopgraderinger eller nye funktioner.

Sidst, men ikke mindst, afholdes Provision-ISR roadshows, seminarer, kurser og workshops verden rundt for at støtte distributører, underdistributører og installatører.

Enkel og intuitiv software og applikationer

Ifølge Provision-ISR’s filosofi bør “avanceret” ikke betyde “kompliceret”.

Derfor er det de israelske ingeniørers mål at udvikle avancerede softwareløsninger (særligt videoanalyse) og at holde brugergrænsefladen enkel og intuitiv.

Brand filosofi

Helt fra starten har Provision-ISR’s faglige etik ført virksomheden til at “beskytte” alle aktører i forsyningskæden, fra den store distributør til den lille installatør, samt respektere professionalisme hos hvert enkelt led.

I Provision-ISR’s øjne har hvert led (producent, distributør, installatør og slutbruger) sin egen rolle i kæden og gør det perfekt.
Både distributørerne og installatørerne, der vælger Provision-ISR, skal føle sig trygge ved brandet. Dagligt demonstrerer Provision-ISR sin tilgang til opgaven med konkrete handlinger: som eksempel er Provision-ISR, ulig andre forhandlere, imod online salg.


Kompatibilitet med andre mærkers enheder 

Vi mener, at installatøren ikke bør tvinges til at vælge mellem mærker eller teknologier.

Derfor er Provision-ISR´s løsninger designet til at være kompatible med andre mærkers.


Opmærksomhed på de nyeste teknologiske tendenser

Provision-ISR´s softwareudviklere, er altid på forkant med den teknologiske udvikling.
Software og apps følger de nyeste trends på teknologimarkedet, såsom: virtual reality, gaming, deling på sociale netværk og berøringsbevægelse.

Tilgængelighed af tilbehør, designet til CCTV markedet

Provision-ISR tilbyder en ”One-Stop-Shop” der dækker alle CCTV produktbehov.

Vores sortiment af produkter omfatter en komplet serie af testet og pålideligt tilbehør, hvoraf meget er specielt designet til CCTV markedet!

CCTV mode på Provision-ISR PoE-switches er blot et eksempel på ovennævnte.

DDA Video analytics er en del af de kunstige intelligensfunktioner udviklet af Provision-ISR. I dag ændrer sikkerhedsmarkedet sig hurtigt og kunstig intelligens ændrer reglerne for sikkerhedsindustri ved at øge detekteringsnøjagtigheden og reduktion af falske alarmer. Baseret på teknologi til genkendelse af smarte objekter tillader DDA VIDEO ANALYTICS systemet at skelne mellem mennesker 4 hjulede og 2 hjulede køretøjer. Takket være denne teknologi udløser systemet alarmer eller sender push-meddelelser kun når det ønskede objekt detekteres og ved at gøre det reduceres irriterende falske alarmer forårsaget af skygger, lysændringer, rystende træer, dyr osv.

Ansigtsgenkendelse

Et enkelt kamera kan genkende 5-10 ansigter på en gang. Der kan gemmes op til 10.000 ansigter i en database, hvilket også giver brugeren mulighed for at søge efter specifikke personer ud fra et billede og få vist playback af de episoder hvor personen fremgår.  

Crowd Gathering

Med crowd gathering kan du markere et område du ønsker at kontrollere. Indstil tæthed og forud definer grænseværdierne og kameraet vil komme med en alarm når disse værdier overstiges.

Objekt Monitoring

Markér et objekt som skal blive på stedet eller markér om område hvor du ikke ønsker efterladte ting. Kameraet vil giv en alarm i så fald at der enten efterlades eller fjernes objekter.

En lang række muligheder

Provision-ISR kommer med en lang række af muligheder, se mere om Provision-ISR i denne video https://youtu.be/DzbT0lvKj3w

App til endnu lettere installation

Provision-ISR leverer en app til din smartphone som gør installationen af dine kameraer nemmere og hurtigere, benyt QR scanning og så er du på.

Appen giver dig acces til alle dine kameraer både realtime og playback samtidig med at du både kan høre og tale til dem der måtte komme indenfor rækkevidde.
Se mere i denne video https://www.youtube.com/watch?v=xZvyFEdp89M